نتایج بررسی دوربین پیکسل 5 اعلام شد

گوگل به صورت کلی علاقه‌ای به استفاده از تعداد دوربین زیاد با مگاپیکسل‌های بالا روی گوشی‌های خود ندارد و پیکسل 5 نیز به عنوان آخرین محصول این شرکت همین ویژگی‌ها را دارد. در این حالت با وجود سخت‌افزار میان‌رده، DxOMark اقدام به بررسی دوربین پیکسل 5 کرده که در ادامه نتایج آن را می‌بینیم.

نتایج منتشر شده توسط وبسایت بررسی دوربین دستگاه‌های همراه و دوربین‌های دیجیتال DxOMark را می‌توان یکی از معیارهای مناسب برای اندازه‌گیری میزان توان دستگاه در عکاسی و فیلمبرداری بدون در نظر گرفتن افکت‌های ویژه و یا قابلیت‌های نرم‌افزاری فراتر از حالت عادی دستگاه در نظر گرفت.

این وبسایت در جدیدترین بررسی خود سراغ گوشی جدید پیکسل 5 گوگل رفته و آن را مورد آزمون قرار داده است.

همانطور که می‌دانید پیکسل 5 از سنسور اصلی سونی IMX363 استفاده می‌کند که در کمال تعجب همان سنسوری است که طی دو سال گذشته در گوشی‌هایی مانند پیکسل 3 و پیکسل 4 مورد استفاده قرار گرفته بود. نکته جالب دیگر این است که به دلیل پتانسیل‌ بالای تراشه Snapdragon 765G به عنوان مغز پردازشی این دستگاه، گوگل از موتور ویژه پردازش عصبی Pixel Neural Core خود برای اجرای الگوریتم‌های پردازش تصویر و عکاسی این دستگاه استفاده نکرده است.

نتایج بررسی دوربین پیکسل 5

اما همانطور که عنوان شد در بررسی جدید DxOMark وضعیت عملکرد خام دوربین پیکسل 5 را مورد آزمون قرار داده که نتیجه کسب امتیاز 120 در مجموع، شامل امتیاز 129 عکاسی، 49 زوم و 107 ویدئو بوده است.

برای آن دسته از دوستانی که با این سطح امتیازی آشنایی کمتری دارند باید بگوییم که قدرتمندترین پرچمدار روز بازار که Huawei Mate 40 Pro+ است در این بررسی موفق به کسب امتیاز 136 شده و می‌توان گوگل پیکسل 5 را با امتیاز 120 در کنار محصولاتی مانند Xiaomi Redmi K30 Pro Zoom Edition یا وان‌پلاس 8 پرو با امتیاز 119 و همچنین Mate 30 Pro و یا گلکسی نوت 20 اولترا سامسونگ و Xiaomi Mi CC9 Premium Edition با امتیاز 121 قرار داد.

با توجه به این سطح باید گفت گوگل بهترین عملکرد میان‌رده را در میان رقبا داشته و این نشان از قدرت بسیار بالای الگوریتم‌های پردازش تصویر دوربین این گوشی است.

همچنین باید اعلام کنیم که در بررسی‌های این وبسایت عمده دلایل مثبت این گوشی سرعت بالای فوکوس در هر دو بعد ویدئو و عکاسی، رنگ‌های زنده و روشن، سطح سفیدی صحیح  و اکسپورژر دقیق همراه با پایدارسازی موثر در فیلمبرداری و عملکرد بسیار خوب در فلش پرتره دانست.

در بخش مهمترین نقاط ضعف نیز عملکرد ضعیف اسکپوژر در برخی سوژه‌های پرتره، نویز مشهود در بسیاری از سکانس‌ها، سطح سفید نامناسب در عکاسی نور شب، نویز رنگی در محیط‌های خارجی و برخی عملکردهای بوکه نامناسب دانست.

منبع:شهرسخت افزار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *