با معرفی نرم افزارهای شبیه ساز iOS در ویندوز همراه ما باشید
امولاتور یا برنامه شبیه ساز iOS این امکان را به کاربر میدهد تا به راحتی اپلیکیشنهای تحت iOS را بر روی کامپیوتر خود اجرا کند. در این مطلب شما را با بهترین نرم افزارهای شبیه ساز iOS در ویندوز آشنا میکنیم. همراه ما باشید.
امولاتورها در واقع برنامههای مجازی هستند که محیط یک سیستم عامل خاص را در دستگاهها با پلتفرمهای مختلف، فراهم میکنند. یک برنامه شبیه ساز iOS برای ویندوز، مانند همه اپهای معمولی، بر روی این سیستم عامل نصب میگردد و پس از آن با ایجاد یک محیط شبیه سازی شده به iOS، برنامههای ساخته شده برای دستگاههای اپل را اجرا میکند.
اگر شما از آن دسته کاربرانی هستید که میخواهید اپلیکیشهای iOS را بر روی سیستم عامل ویندوز اجرا کنید و هنوز مناسبترین برنامه برای این کار را پیدا نکردهاید، در این مقاله شما را با بهترین موارد موجود در این زمینه آشنا میکنیم.
MobiOne Studio
MobiOne Studio یک برنامه شبیه ساز iOS برای ویندوز بوده که با ارایه قابلیتهای مختلف، از محبوبیت بالایی در میان کاربران برخوردار است. این برنامه به شما اجازه میدهد تا بازی و اپلیکیشنهای متعدد موجود برای iOS را در کامپیوتر خود با سیستم عامل ویندوز، اجرا کنید. MobiOne Studio برای توسعه دهندگان هم انتخاب بسیار خوبی است؛ چرا که این دسته از افراد میتوانند به آسانی اپلیکیشنهای ساخته شده و یا در دست ساخت را در این محیط تست و بررسی کنند و پس از اقدامات لازم، آنها را به صورت رسمی منتشر نمایند. MobiOne Studio که بر پایه html5 اجرا میشود، برای مدت 15 روز به صورت آزمایشی در سیستم عامل ویندوز قابل استفاده بوده و پس از طی آن، باید هزینه پرداخت کنید.
iPadian
با iPadian میتوانید محیط کاربری آیپد را همراه با یکسری ویژگیهای جذاب مانند سیری، TvOs ،iMessages و Watch به ویندوز بیاورید. اجرای اپلیکیشنهای مختلف توسط این شبیه ساز iOS، کمی محدودیت داشته و کاربر میبایست موارد دلخواه خودش را از مارکتی که در برنامه به صورت پیشفرض موجود بوده، دانلود و نصب کند. به طور کل iPadian مناسب کسانی است که میخواهند محیط کاربری آیپد را همراه با ویژگیهای اختصاصی اپل و تعدادی از اپیلیکشنهای iOS، در ویندوز داشته باشند. این برنامه برای اجرا نیاز به Adobe AIR دارد و بهتر است پیش از دانلود، آن را بر روی سیستم خود به صورت نصب شده داشته باشید.
iPhone Simulator
اگر به دنبال یک برنامه امولاتور iOS برای ویندوز هستید که به راحتی بازیهای ساخته شده برای سیستم عامل iOS را بر روی سیستم شما اجرا کند، iPhone Simulator بهترین گزینه است. این امولاتور از کیفیت گرافیکی بالایی بهره برده و قابلیتهای متعددی را هم در اختیار کاربر قرار میدهد. علاوه بر اینها iPhone Simulator را میتوانید به صورت رایگان دانلود کنید و به تمامی ویژگیهای موجود در آن دسترسی داشته باشید.
SmartFace
یکی دیگر از اپهای شبیه ساز iOS برای ویندوز، SmartFace بوده که به راحتی قادر به اجرای اپلیکیشهای مختلف ساخته شده برای اپل بر روی ویندوز است. به دلیل راحتی کار با SmartFace و همچنین محیط کاربری آسانش برای اجرای اپهای مختلف، این شبیه ساز میتواند یکی از اصلیترین انتخابهای توسعه دهندگان برای تست و بررسی برنامههای آزمایشی باشد. SmartFace را میتوانید به صورت رایگان برای ویندوز دانلود کنید. البته نسخه پولی این برنامه هم موجود بوده که قابلیتهای بیشتری نسبت به نسخه معمولی آن دارد.
App.io
یکی دیگر از برنامههای محبوب امولاتور iOS برای ویندوز، App.io بوده که یک رابط کاربری ساده و در عین حال کاربردی دارد. البته این برنامه نسبت به دیگر امولاتورهای موجود، کمی کند عمل کرده و برای آپلود هر اپلیکیشن در آن، چیزی حدود 30 دقیقه زمان نیاز خواهید داشت؛ اما رابط کاربری آسان و اجرای اکثر اپلیکیشنهای iOS توسط آن، ویژگیهای مثبتی هستند که باعث میشوند کندی آن را نادیده بگیریم. App.io به صورت رایگان قابل دانلود بوده و تا 7 روز به صورت آزمایشی و بدون پرداخت هزینه، قابل استفاده است.
در این مطلب شما را با 5 امولاتور iOS برای ویندوز که از محبوبیت بالایی در میان کاربر برخوردارند، آشنا کردیم. کارایی همه این برنامهها مشابه هم بوده و فقط در برخی قابلیتهای اضافی با هم تفاوت دارند. شما هم میتوانید با توجه به نیاز خود، از میان موارد معرفی شده، بهترین را بر روی سیستم خود نصب کنید.
منبع: کلیک
پنج نکته برای عکاسی بهتر در محیط های تاریک

باید گفت عکاسی در محیط های تاریک کار ساده ای نبوده و حتی برای عکاسان حرفه ای نیز به مدت ها زمان نیاز...
16 ابزار قدرتمند اندروید برای ایجاد تغییرات گوناگون بدون نیاز به روت

یکی از مهم ترین ویژگی های گوشی های اندرویدی، امکان سفارشی سازی و ایجاد تغییرات گوناگون در قابلیت ها...
اجرای ویندوز 10 بر روی تراشه M1 اپل

ماه گذشته شرکت اپل از اولین تراشه اختصاصی خود بر پایه معماری ARM و لیتوگرافی 5 نانومتری برای کامپیوت...
عملکرد دوربین آیفون 12 از اکثر پرچمداران اندرویدی ضعیفتر است

در هفتههای گذشته شاهد انتشار بررسی دوربین آیفونهای 12 پرو و 12 پرو مکس در رده بندی DxOMark بودیم و...
نتایج بررسی دوربین پیکسل 5 اعلام شد؛ بهترین میانرده بازار

گوگل به صورت کلی علاقهای به استفاده از تعداد دوربین زیاد با مگاپیکسلهای بالا روی گوشیهای خود ندار...
قابلیت جدید Smart Call گوشی های سامسونگ شما را از شر تماس های مزاحم راحت می کند

سامسونگ امروز اعلام کرد که با همکاری شرکت Hiya توانسته است قابلیتی با عنوان Smart Call را به گوشی ها...
قابلیت تبدیل گفتار به متن در word

تبدیل صدا به متن همواره یکی از قابلیتهای جذاب دستیارهای صوتی از قبیل الکسا و Google Assistant بوده...
رقابت سنگین هواوی و سامسونگ در بازار جهانی موبایل

در ماههای اخیر رقابت سنگین هواوی و سامسونگ برای دستیابی به جایگاه اول در بازار جهانی موبایل شکل گرف...
کسب درآمد از اینستاگرام بوسیله تولید محتوا

به نظر میرسد اینستاگرام نیز قصد دارد همچون Youtube شرایطی را در شبکه اجتماعی خود فراهم کند تا کاربر...
با 75 دلار صاحب کامپیوتر چهار هسته ای شوید به همراه 8 گیگابایت حافظه رم

در یک خبر خوب حالا می توانیدبا 75 دلار صاحب کامپیوتر چهار هسته ای شوید بهمراه 8 گیگابایت حافظه رم پر...
نگاهی به تفاوت Dolby Vision با HDR10 و +HDR10 در تلویزیون

در طول یک دههی گذشته، صنعت تلویزیون تغییرات زیادی را تجربه کرده است. تلویزیونهای CRT با LCDها جایگ...
یوتیوب پسوند HD را از رزولوشن 720p حذف کرد ؛ از این پس 1080p و بالاتر HD محسوب میشوند

سالها است که همه ما 720p را به عنوان «HD» (high-definition یا وضوح بالا) میشناسیم. اما بر اساس تغی...